Branding

Branding-ul nu se referă doar la culorile folosite și la logo (siglă), ci la modul în care se prezintă vizual un business pe orice canal de comunicare. Cum oricărui client îi ia doar câteva secunde să îți evalueze brandul și să decidă dacă își dorește orice fel de interacțiune cu acesta, o primă impresie pozitivă este crucială.

Nu mai este loc pentru banal, ci doar pentru unic, altfel, special, uimitor!

Marketing-ul și inovația produc bani. Orice altceva reprezintă costuri.

Peter Drucker

Îți înțelegem nevoile

Pentru a oferi servicii personalizate, potrivite pentru afacerea ta.

Propunem și creăm

Combinăm perspectiva business-ului tău cu expertiza noastră pentru a veni cu soluții performante.

Optimizăm

Orice investiție se poate optimiza. Orice rezultat se poate multiplica.

Oferim rezultate

Identificăm sau maximizăm oportunități pentru tine.

Îți înțelegem nevoile

Orice identitate vizuală pornește de la ceea ce vrea un business să transmită și să promită publicului căruia i se adresează. Culorile, formele, proporțiile nepotrivite pot ruina un concept bun, la fel cum nepotrivirea unui concept cu valorile companiei nu va funcționa pe termen lung. Identificăm ceea ce contează nu doar pentru afacerea în sine, ci și pentru publicul acesteia, pentru a crea o imagine care pune cel mai bine în valoare brandul în ochii consumatorilor săi.

Propunem și creăm

Credem cu tărie că o identitate vizuală trebuie asumată și asimilată de un business, așadar nu creăm vizualuri care ne plac doar nouă. Propunem și lucrăm până când ajungem la o imagine de care te poți îndrăgosti, care te reprezintă și cu care te poți mândri.

Ghidul de identitate vizuală te va ajuta să ai o comunicare unitară, indiferent de canalul folosit, pentru a putea replica cu ușurintă culorile, imaginile, stilul și fonturile brandului tău atât în online, cât și în offline.  

Optimizăm

Pe măsură ce un business crește și evoluează, la fel și imaginea sa se va modifica în consecință. Există nenumărate momente când identitatea vizuală trebuie adusă și îmbunătățită pentru a-și păstra sau a deveni din nou relevantă: deschiderea unei noi linii de business, revitalizarea imaginii unui business cu vechime, peste care însă s-a așezat praful, schimbarea audienței căreia se adresează brandul sau extinderea acesteia șamd. Bazându-ne pe bun simț și bun gust propunem variante mai bune, ascultând cu atenție noile cerințe și nevoi ale business-ului tău.

Oferim rezultate

Studii recente evidențiază faptul că modificarea culorilor și a altor elemente vizuale în cazul unui magazin online poate crește conversiile cu până la 24%. Culorile declanșează emoții, emoțiile afectează deciziile, deciziile afectează conversiile, iar conversiile afectează profitul.

Așadar testarea și implementarea elementelor vizuale care oferă brandului tău credibilitate și încurajează consumatorii să cumpere sunt necesare pentru a te asigura că afacerea ta beneficiază de toate oportunitățile pe care le-a deschis mediul online. Când ai nevoie să îți multiplici rezultatele, vino la Faircrate!  

Ești gata să îți prezinți business-ul altfel?

Hai să stăm de vorbă.

Indiferent de întrebările pe care le ai suntem aici pentru tine!

*Informațiile trimise sunt în siguranță. Nu le împărtășim cu nimeni.

Faircrate România

© Copyright 2020 Faircrate România - Toate drepturile rezervate