Creare identitate vizuală

Pachetul complet pentru ca firma ta să poată ieși în evidență.

Câte firme de succes știi care nu au o identitate vizuală unică și memorabilă? Probabil că nici una, și motivul este unul cât se poate de simplu: fără identitate vizuală atent creată, firmele se pierd în mulțime rapid. Închide ochii și imaginează-ți un Starbucks între alte 3 cafenele ale căror nume sunt Cafe, Cafe-bar și Coffee Lounge. Numele, culorile, formele și alte elemente vizuale au un efect major atunci când un potențial client decide unde să-și facă cumpărăturile.

Un serviciu de creare identitate vizuală te poate ajuta să dezvolți o relație strânsă cu clienții tăi fideli, dar și să atragi clienți noi. Ca un efect de domino, efectul se va simți inclusiv în încasări. Manualul de identitate este o investiție în viitorul firmei tale. Contactează-ne acum!

Creare identitate vizuală

6 elemente.

Pachetul complet de identitate vizuală conține 6 elemente, pe care le putem livra individual sau într-un pachet complet.

Nume de brand

Nu recomandăm un nume de brand precum Trade Impex '98. Apelează cu încredere la noi pentru a descoperi numele ideal pentru brandul tău!

Logo

Logo-ul este cel mai important element al eforturilor tale de branding. Memorabil și reprezentativ, noul tău logo te așteaptă!
[Află mai multe]

Ghid pentru logo

Un logo folosit greșit poate dăuna imaginii tale. Ghidul conține informații precum instrucțiuni pentru margini sau cum se folosește peste anumite fundaluri.

Palete de culori

Găsim o combinație ideală de culori care se potrivesc perfect împreună, iar combinația lor va fi imediat asociată cu brandul firmei tale. Livrăm coduri HEX / CMYK pentru ca tu să folosești tot timpul nuanța perfectă.

Elemente tipografice

Manualul de identitate conține combinații de typeface-uri (font-uri) pentru ca elementele scrise asociate cu firma ta să își păstreze consistența și reprezentativitatea pentru brandul tău.

Brand guidelines

Livrat sub formă de document PDF, acest ghid te învață cum să combini toate celelalte 5 elemente în mod corect și plăcut din punct de vedere vizual, pentru a păstra estetica gândită de experții noștri.

Creare identitate vizuala

Unele culori merg împreună mai bine decât altele

Combinația perfectă de nuanțe pentru brandul tău este creată cu grijă, pornind de la o analiză atentă a elementelor care îți fac firma unică în fața competitorilor și apreciată de clienți. 

Fiecare culoare are o semnificație aparte

Fiecare culoare spune o poveste. Portocaliul exprimă energie, verdele simbolizează dezvoltarea și naturalețea, iar movul transmite sentimente de înțelepciune și respect. În fiecare proiect de identitate vizuală, echipa noastră nu lasă nimic la voia întâmplării.

Faircrate