Realizare logo

Sigla este un instrument deosebit de important pentru succesul firmei tale

Logo-ul nu este doar o simplă imagine. Logo-ul reprezintă firma ta în format vizual și reprezintă fundația brandingului companiei. Dată fiind importanța, este imperativ ca acest element să fie atât memorabil cât și reprezentativ pentru valorile și activitatea ta.

Creează o primă impresie fenomenală pentru potențialii tăi clienți printr-un logo bine realizat, cu un aspect plăcut și absolut memorabil, apelând la serviciile Faircrate România!

Trimite-ne un mesaj și revenim cu soluția potrivită pentru nevoile tale.

Realizare logo

Caracteristicile unui logo ideal

  1. Atrage imediat atenția - Chiar și într-o inundație de culori și conținut, logo-ul ideal atrage imediat atenția privitorilor prin formele și culorile sale. Un logo ideal face mai mult decât 1000 de cuvinte prin simbolistica sa subtilă pe alocuri, uneori chiar ostentativă.
  2. Te scoate în evidență față de competiție - Percepția de profesionalism a unei firme este garantat crescută printr-un logo bine realizat, ajutându-te să îți lași competitorii cu logo-uri mediocre în offside.
  3. Atrage loialitate față de brand-ul tău - Clienții apreciază consistența atunci când vine vorba de branding, iar logo-ul reprezintă esența eforturilor de branding ale unei companii. Atunci când logo-ul este observat, trebuie să trezească automat dorința clienților de a interacționa cu produsele și serviciile firmei tale.

Realizarea unui logo, o călătorie

Faircrate trece prin întreg procesul creativ necesar unui logo ideal

1

Analiză

Înainte să ne apucăm de treabă, vom analiza produsele și serviciile firmei tale pentru a le sintetiza cât mai reprezentativ în format vizual.

2

Design

Pixeli, culori, forme. Amestecul acestor elemente în mod precis, într-un proces iterativ, va produce mai multe design-uri, fiecare fiind o îmbunătățire a celui precedent.

3

Feedback

Îți arătăm rezultatul muncii noastre, iar feedback-ul tău va fi luat în considerare pentru a face îmbunătățiri ale design-ului înainte de predarea finală.

Trimite-ne un mesaj și spune-ne mai multe despre firma ta. Revenim rapid cu soluții de design!

Ce îți livrăm

Nu doar o imagine, ci un set întreg de elemente vizuale

Rezoluție mare

Și nu doar un singur fișier; îți vom trimite variantă cu fundal transparent, fundal alb plus fundal colorat. În funcție de aceste caracteristici, culorile identității vizuale pot varia, așa că acorperim toate posibilitățile.

Codurile de culoare

Îți trimitem codurile HEX ale întregii palete de culori folosite, pentru a le putea utiliza în alte proiecte de branding și a asigura consistență din punct de vedere vizual. 

Procesul creativ

Îți trimitem un document PDF cu detalierea întregului proces creativ ce a concluzionat cu design-ul final, pentru ca tu să știi exact care a fost modul nostru de gândire.

Versiune simplificată

Pe lângă logo-ul propriu-zis, îți vom livra și o versiune "prescurtată" a logo-ului pentru a o utiliza atunci când este nevoie (de exemplu, ca favicon pentru site-ul tău).

Unelte avansate

Folosim unelte pro pentru a asigura calitatea serviciilor livrate.


De la stack-ul Adobe (Illustrator, Photoshop) până la Affinity Photo și tablete grafice, avem uneltele necesare pentru a crea un logo fenomenal.