Servicii creare site

Realizăm site-uri web simple, de 1-5 pagini în 24 de ore. Creăm site-uri de prezentare și magazine online

Servicii creare site

Site-uri de prezentare & landing page-uri

De ce ai nevoie de un site web? Mai mult decât o simplă prezență online, un site de prezentare reprezintă imaginea ta. Un site web poate face diferența dintre succes și mediocritate și poate atrage un public cu adevărat interesat de informațiile și serviciile prezentate.

Indiferent de numărul de pagini, un site ar trebui să fie ușor de parcurs, într-un mod intuitiv, de către oricine. Structura tehnică optimizată, conținutul relevant și modul în care sunt prezentate informațiile ajută orice persoană, instituție sau afacere să intre în contact mai simplu și mai bine cu publicul său țintă. 

Câteodată, inclusiv o pagină bine creată poate aduce cu sine creșteri spectaculoase. Dacă nu ești familiar cu importanța unui landing page, te poți informa de aici despre ce poate face o simplă pagină web pentru business-ul tău!

Creare magazine online

Creare magazin online 

Spre deosebire de site-urile de prezentare, crearea unui magazin online necesită mai multe zile pentru dezvoltare și implementare datorită complexității sale și a integrării modulelor de plată. În funcție de numărul de produse, un magazin online poate să aibă și câteva mii de pagini diferite.

Deși unele lucruri se pot automatiza, personalizarea mesajelor și un serviciu pentru asistența clienților cu adevărat orientat către nevoile cumpărătorilor îți vor atrage pe termen mediu și lung cumpărători loiali și o creștere permanentă. În cazul în care îți dorești un magazin online care să funcționeze atât pentru tine, dar mai ales pentru clienții tăi, nu ezita să ne contactezi!  

Site creat rapid, în maxim 24h

La noi, 24 de ore înseamnă 24 de ore - după ceas. Nu 24 de ore lucrătoare sau 24 de ore de luni până vineri.


Uneori, rapiditatea poate însemna o oportunitate de care ai profitat versus o oportunitate/ocazei ratată! Toate site-urile până în 5 pagini create de Faircrate sunt gata în maxim 24 de ore, cu tot cu setările de domeniu și de server.

Convinge-te singur - ne place când suntem puși la treabă!

Ușor de administrat

Site-urile de prezentare create de Faircrate sunt ușor de administrat. Sistemele de management de conținut (CMS), adică platformele pe care sunt create site-urile de prezentare sunt prietenoase și se pot administra ulterior direct de către beneficiar, fără ajutorul echipei de programatori care a realizat site-ul. Oferim independență totală, pentru ca beneficiarii să își poată duce singuri proiectul mai departe, dacă își doresc acest lucru.

Design conform gusturilor tale

Web design-ul, ca orice formă de design, este subiectiv. Așadar, este extrem de important pentru echipa noastră ca site-urile create să aibă un design pe placul beneficiarilor, care să arate le fel de bine indiferent de dispozitivul de pe care este accesat site-ul. Așa că ne vom asigura că tot ceea ce creăm este în acord cu cerințele și preferințele tale: modern, high-tech, vintage, rustic, minimal. Orice design este posibil, pentru a atrage audiența potrivită.

Site-uri pentru mobil 

Încă din 2010, motorul de căutare Google a evidențiat importanța dispozitivelor mobile. “Mobile first”, adică în primul rând dispozitivele mobile, se referă la faptul că un site trebuie dezvoltat având în vedere experiența pe care o va oferi celor care îl vor accesa de pe telefonul sau tabletă.

Acest lucru nu înseamnă crearea unui site doar pentru mobil, ci mai degrabă dezvoltarea unei experiențe mai plăcute de utilizare a site-ului începând cu o mai bună folosire a resurselor web, eliminarea celor care nu sunt necesare pentru pagini cât mai ușoare, care se încarcă rapid și cu oferirea informațiilor într-un manieră care se ridică la așteptările vizitatorilor site-ului.

Având aceste lucruri în vedere, echipa noastră creează site-uri care respectă regulile și se ajustează automat pe ecranul aparatului, indiferent de dispozitivul folosit (mobile responsiveness).  

  • Domeniu .ro, .com sau oricare altul - Te ajutăm să îți alegi domeniul și ne ocupăm de toate aspectele tehnice. Domeniul îți poate aparține pe viață. 
  • Spațiu pe server - Orice site are nevoie de un server bun pentru a putea rula rapid și eficient pentru vizitatorii tăi. Te ajutăm să alegi pachetul optim de găzduire.
  • Galerii foto și video - Nimic nu captează atenția unui vizitator precum conținutul vizual de calitate. În plus, dacă ai conținut video, ai cu 53% mai multe șanse să apari pe prima pagină în rezultatele Google și o rată mai mare de retenție și de conversie. Concret, vizitatorii vor petrece mai mult timp pe site-ul tău, iar șansele să cumpere cresc substanțial.

Asigurăm training

... pentru ca ulterior să poți edita cu ușurință paginile site-ului creat, fie că folosim Wordpress sau o altă soluție.


Ai control deplin asupra site-ului tău. Oferim training pentru a-ți putea administra site-ul și singur sau cu ajutorul altor contractori. Ne place să credem că vei dori să continui să lucrezi cu noi, dar îți oferim independență totală. 

Integrări

Toate site-urile create de Faircrate pot fi integrate cu Google Maps, Google Analytics, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, etc.

Pagini nelimitate

Alegi câte pagini va avea website-ul, în funcție de nevoile și de cerințele tale.

Mentenanță site

Asigurăm servicii de mentenanță pentru site-ul creat, dar te putem instrui oricând pentru a-ți putea administra site-ul fără ajutor extern.

Relații clienți

Ne ascultăm clienții și încercăm să îi servim cât mai bine. Suntem disponibili pentru a răspunde la întrebări și pentru a clarifica nelămuriri pe parcursul întregului proces.

Faircrate