Servicii de branding și design digital

De la creare logo pâna la filme de prezentare, Faircrare România îți poate
ajuta brandul sau compania să iasă în evidență într-o piață aglomerată.

Prezentarea vizuală a companiei tale trebuie să fie consistentă în toate activitățile tale. De la font până la culori și logo, îți creăm manualul ideal de identitate.
[Află mai multe]

Filme de prezentare

Conținutul video are cea mai mare capacitate de a capta atenția și  de a convinge potențialii clienți.

Esti sigur că exploatezi  oportunitățile consumului de conținut video?

Servicii de branding

Un logo reprezintă imaginea întregii tale companii, a misiunii și  valorilor tale într-un format vizual. Un logo trebuie să fie memorabil  și plăcut, pentru a atrage atenția.
[Află mai multe]

Creare infografice

Covinge mai ușor, mai creativ si mai simplu! Beneficiile produselor  și serviciilor tale sunt mult mai simplu de transmis în mod vizual,  indiferent de complexitatea informațiilor transmise.

Servicii de branding complete

Înainte de orice, petrecem timpul necesar pentru a-ți înțelege complet afacerea și nevoile tale unice.


Fiecare companie este unică în felul ei, dar exact de aici pornește  avantajul competitiv față de concurență. Unicitatea este baza de la  care pornim pentru a asigura o identitate vizuală perfectă pentru tine și foarte ușor de recunoscut atât de clienții existenți, dar și de clienții noi pe care îi vei câștiga.

Culori

Creăm o paletă unică de culori, care se complementează perfect una pe cealaltă, pentru a asigura sinergie stilistică între toate elementele vizuale ale firmei tale.

Alegere de nume

Uneori ai ideea genială, dar nu știi de unde să începi. Faircrate România te ajută să alegi cel mai potrivit nume pentru ideea și afacerea ta, care să fie reprezentativ și greu de uitat!

Idei de promovare

Te ajutăm să răspunzi la întrebarea "care este cea mai bună metodă să îmi promovez afacerea?". Economic și simplu sau all in, îți garantăm eficiența și creativitatea. 

Unelte avansate

Folosim unelte profesionale pentru a asigura calitatea serviciilor livrate.


De la stack-ul Adobe (Illustrator, Photoshop) până la Affinity Photo pentru logo-uri și Premiere Pro pentru producție video, avem uneltele necesare pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru o prezență vizuală puternică. 

Faircrate