Servicii SEO
care dau rezultate

Serviciile de optimizare SEO Faircrate îmbunătățesc vizibilitatea site-ului și a brand-ului tău! Internetul a creat o nouă generație de consumatori cu acces instantaneu la cunoștințe, produse și servicii.

Un site optimizat SEO va ajunge în prima pagină de rezultate, ceea ce poate însemna dominarea unei piețe întregi și un avantaj clar pentru afacerea sau brand-ul tău. Lipsa vizibilității oferite de către servicile SEO înseamnă că renunți la cea mai bună vitrină posibilă în epoca digitală. 

Probabil ai multe întrebări legate de SEO:
> Cum ajung pe prima pagină în Google?  
> Cât de repede pot ajunge pe prima pagină în Google?  
> Cât costă serviciile SEO și cum știu dacă dau rezultate?
> Cum pot transforma mai ușor vizitatorii site-ului în clienți care cumpără?

Nu doar că îți răspundem la orice întrebare pe care o ai în legătură cu SEO, dar te ajutăm să ajungi pe prima pagină în Google și să rămâi acolo, fie că ai deja un site, fie că vrei un site nou.

Servicii SEO profesionale

Optimizare site

Optimizăm site-uri și ajutăm orice business să crească prin strategii SEO complete: aducem mai mulți clienți, loializăm clienții existenți, creăm nevoi noi și deschidem oportunități prin piețe noi.

Strategii SEO complete 

Fie că este vorba de creșterea traficului de calitate, îmbunătățirea poziției în rezultatele motoarelor de căutare sau rate de conversie mai ridicate, echipa noastră are experiența și instrumentele potrivite pentru a te ajuta să ajungi acolo unde îți dorești.

Iată care sunt componentele strategiei SEO Faircrate:
cercetăm serios, în profunzime; analizăm, optimizăm, construim, măsurăm. Ne concentrăm în permanență asupra lucrurilor care contează pentru clienți tăi și pe stâlpii de rezistență ai căutărilor organice reale: SEO on-page, conținut de calitate, optimizări tehnice, SEO off-page. 

O strategie SEO completă și continuă dă rezultate spectaculoase și creează o bază solidă pentru o creștere constantă, exponențială, integrată în cele mai mici detalii cu toate celelalte acțiuni de marketing. Pentru detalii, verifică infograficul Faircrate despre cum folosim analiza datelor pentru optimizare SEO.

Servicii SEO

De ce să folosești serviciile
SEO Faircrate? 

 1. ABILITATE ȘI VITEZĂ
  Echipa Faircrate este organizată special pentru a putea răspunde rapid, a implementa și executa o campanie SEO.                             
 2. FLEXIBILITATE
  Nu avem preferințe pentru soluții tehnice specifice, platforme de social media, platforme pentru promovarea conținutului sau orice ar îngrădi în vreun fel o alegere corectă a soluției potrivite din punct de vedere tehnic și strategic pentru fiecare client în parte.
 3. SERVICII SEO INTEGRATE
  Setările tehnice precum ALT text, meta-titlul, tag-urile H1 / canonical sau meta-descrierea paginilor sunt deosebit de importante pentru o optimizare bună.
 4. ANALIZĂ ȘI TESTARE PERMANENTĂ
  Obiectivul nostru este să găsim calea cea mai ușoară și mai ieftină către succes. Fiecare acțiune de marketing se poate testa și optimiza pentru rezultate mai bune, iar practicile SEO nu diferă din acest punct de vedere. Echipa noastră analizează datele și tendințele pentru a dezvolta strategii care dau cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp cu putință.
 5. ÎNTOTDEAUNA CONECTAȚI
  Este ușor să dai greș, să jignești, să pierzi ca business atunci când nu ești atent la ce se întâmplă in jur, când nu știi care sunt tendințele și când îți asociezi numele cu ambasadori nepotriviți. 

  Imaginea clienților noștri este imaginea noastră și de aceea suntem conectați și nu doar dezvoltăm strategii SEO care utilizează cele mai bune practici și modificări de algoritm ale motoarelor de căutare, dar care se potrivesc perfect în context, în realitatea prezentă. 
 6. CONȚINUT UNICORN
  Ce este conținutul de tip unicorn? Conținutul Unicorn este acea postare de blog, pagină, categorie din site sau orice conținut de tip text, foto sau video despre care vorbește toată lumea. Este conținutul care ajunge pe prima pagină în Google, pentru cuvinte cheie dificile (cu multe căutări) și care deseori atrage cel mai mult trafic în site. 

  Avem experiență în crearea de materiale diverse pentru site-uri din industrii diferite, care ajung în primele 3 poziții în căutările motoarelor de căutare și sunt greu și costisitor de detronat. 
 7. TRANSPARENȚĂ
  Ne place să împărtășim cu clienții noștri atât analizele, cât și motivațiile care stau la baza acțiunilor noastre și a deciziilor de implementare a diverselor tactici și strategii SEO. Credem în transparență, iar dacă observăm lucruri care au nevoie de îmbunătățiri le vom semnala, deoarece considerăm că succesul clienților noștri este succesul nostru. 
 8. EXPERIENȚĂ DE LUCRU ÎN DOMENII DIFERITE    
  Mai ales când vine vorba despre crearea de conținut optimizat SEO, mulți proprietari de business au impresia că nimeni din exterior nu poate substitui pasiunea sau cunoștințele lor și a echipelor lor despre industria respectivă, despre produsele sau serviciile pe care le oferă și de aceea nimeni nu poate crea conținut mai bine decât cei din interiorul business-ului respectiv. 

  Această abordare poate aduce deservicii oricărui business, pentru că viziunea unui expert este prin excelență îngustă, în timp ce viziunea unui echipe cu experiență de lucru în domenii total diferite este largă. 

  O viziune extinsă asupra celor mai bune practici in business-uri diferite poate transforma probleme în oportunități, poate transforma conținut supraspecializat în conținut ușor de parcurs, conținut plictisitor în conținut interactiv și cel mai important, poate implementa cu succes tehnici și tactici care nu sunt folosite de nici un competitor din industria respectivă. 

SEO = beneficii pe termen lung

Generarea de trafic organic din Google reprezintă o investiție pentru că aduce clienți, fără costuri suplimentare cu reclame.


Spre deosebire de metodele clasice de promovare precum pay-per-click (PPC), optimizarea SEO îți aduce vizitatori pe site în mod organic, în urma căutărilor pe motoarele de căutare. 

Expunere crescută

Vei avea o creștere a traficului de pe site fără reclame plătite, deoarece site-ul tău va fi pe prima pagină în rezultatele Google pentru cuvintele cheie relevante pentru business-ul tău. Expunerea crescută rămâne a ta fără costuri suplimentare.

Mai mulți clienți

Un număr mai mare de vizitatori în site înseamnă mai multe șanse de a vinde, de a obține adrese de email ale unor viitori clienți, de a primi telefoane sau vizite.

Mai multe vânzări

Un număr mai mare de vizitatori cu adevărat interesați de produsele și de serviciile oferite va crește semnificativ rata de conversie, adică vânzările, programările, rezervările, telefoanele sau vizitele într-o anumită locație.

Un brand puternic

Vizibilitatea crescută te va ajuta să redefinești standardele în industrie, să ocupi detașat poziția de lider în domeniu, de specialist de încredere. Optimizarea SEO facilitează semnificativ profitabilitatea unui brand pe termen lung.

Ești pregătit pentru Google voice search?

Oferim servicii SEO pentru căutările vocale. Servicii SEO complete, pentru a domina orice tip de căutare: vocală, imagini, video și text.


Avem expertiza, strategiile și instrumentele necesare pentru a îți ajuta business-ul să ajungă mai repede și mai ușor acolo unde îți dorești. 

Faircrate