Site-uri

Peste 80% dintre consumatori caută un serviciu sau un produs în online înainte de orice achiziție. Un site este esența marketingului afacerii tale, modul cel mai ușor și mai la îndemână prin care un potențial client poate interacționa direct cu afacerea ta, dar mai ales, cu ceea ce îi poate oferi aceasta.

Indiferent de domeniul de activitate, un site de prezentare îți poate crește business-ul dincolo de limitele geografice sau de orele de program, fiind mereu accesibil.  

Site-ul este esența marketingului tău.

Shane McKenna

Îți înțelegem nevoile

Pentru a oferi servicii personalizate, potrivite pentru afacerea ta.

Propunem și creăm

Combinăm perspectiva business-ului tău cu expertiza noastră pentru a veni cu soluții performante.

Optimizăm

Orice investiție se poate optimiza. Orice rezultat se poate multiplica.

Oferim rezultate

Identificăm sau maximizăm oportunități pentru tine.

Îți înțelegem nevoile

Înainte de a crea un site, ne asigurăm că știm cui se adresează afacerea ta, care sunt serviciile și produsele pe care le oferă, dar mai ales, care sunt obiectivele pe care le urmărești. Un site de prezentare nu atrage doar clienți, ci și potențiali parteneri sau viitori membri ai echipei tale, așadar luăm în calcul orice oportunitate, pentru ca care site-ul să lucreze cât mai eficient pentru tine și afacerea ta, pe cât mai multe planuri deodată.

Propunem și creăm

Site-urile noastre de prezentare arată excelent pe orice dispozitiv, se încarcă rapid, sunt intuitive și ușor de navigat. Creăm site-uri care respectă trendurile actuale de web design, fără să cădem în manierism. Folosim o gamă extinsă de platforme de management de conținut și soluții tehnice diferite, pe care le adaptăm în funcție de necesitățile de business. Suntem eficienți și ne limităm doar la integrările tehnice care contează și care îți pot ajuta realmente business-ul să crească.

Optimizăm

Optimizăm orice site de prezentare analizând la un nivel avansat comportamentul specific al vizitatorilor săi, punctele forte ale serviciilor și produselor unui business, dar și nevoile audienței sale. Ceea ce doar “arată bine” sau noile tendințe de web pot performa lamentabil dacă nu sunt implementate și testate riguros înainte.

Mai mult decât atât, optimizarea poate însemna rezolvarea problemelor tehnice, precum încărcarea lentă a paginilor, reorganizarea și restructurarea informației din site sau rescrierea întregului conținut ținând cont de intențiile de căutare ale potențialilor clienți (cuvinte cheie, întrebări privind serviciile și produsele tale, etc). Dacă vrei să știi cum poți exploata la maxim potențialul site-ului tău, contactează-ne acum!  

Oferim rezultate

Creăm site-uri care atrag trafic de calitate, care răspund nevoilor publicului tău, care produc rezultate tangibile. Chiar și când nu vinzi nimic în online, un site poate genera venit prin maximizarea procentului de vizitatori care te contactează telefonic, care completează și trimit un formular în site sau care găsesc soluțiile tale ca răspuns pentru problemele lor. Nu creăm doar site-uri de prezentare, ci instrumente prin care business-urile își pot înțelege mai bine clienții și poți găsi modalități de a se adresa lor și de a vinde mai ușor/ mai eficient.

Ești gata să ai un site de prezentare uimitor?

Hai să stăm de vorbă.

Indiferent de întrebările pe care le ai suntem aici pentru tine!

*Informațiile trimise sunt în siguranță. Nu le împărtășim cu nimeni.

Faircrate România

© Copyright 2020 Faircrate România - Toate drepturile rezervate